Àrees de negoci

Arquitectura Modular

Nuscat Systems, amb la col·laboració de Biable, ha desenvolupat el sistema Cover-Teg.

El Cover-Teg és un sistema estructural, ideal per construir  qualsevol edificació de planta baixa i grans llums, com: centres comercials, supermercats, naus industrials, escoles, hospitals, centres esportius.

El Cover-Teg és un sistema constructiu basat en un programa modular que genera estructures metàl·liques espacials d’una forma ràpida i econòmica. La estructura espacial és un sistema constructiu que permet obtenir grans llums deixant un espai ideal per passar totes les instal·lacions que necessiti una edificació. Per la repartició de càrregues, no és necessari fer cimentació, amb una solera de 20cm n’hi ha prou.     El Cover-Teg està calculat per suportar càrregues d’us de fins a 100kg/m2, en llums  fins a 18 metres i a una alçada màxima de 12 metres.

El Cover-teg és ràpid de muntar, en 3 mesos podem tenir un edifici acabat; reduint els costos a 1/3.

La peça més gran del Cover-Teg fa la mida d’un palet, i això el fa fàcilment transportable i exportable. I permet muntar-lo en zones de difícil accés, sense la necessitat de grans mitjans d’elevació.

Gestió de Projectes

Especialistes en la direcció integral de projectes; en el període contractat, el preu acordat.

De l’èxit de qualsevol projecte i depèn totalment de la gestió integrada de projectes de qualitat. Cover Teg dins la  experiència en el camp de la gestió integrada de projectes i la gestió de la construcció s’assegura que els projectes dels nostres clients es lliuren amb absoluta satisfacció, superant totes les expectatives inicials. Fent ús de les nostres habilitats professionals, els nostres procediments interns i la nostra extensa xarxa de proveïdors, oferim un ventall de serveis que s’adapten a les necessitats de qualsevol projecte. Des del projecte inicial i planejant, fins a la direcció de la construcció, l’obtenció de llicències, informes de inspecció i lliurament organitzada, Cover  Teg  ofereix servei de garantia de qualitat contrastada amb el temps.

Instal.lacions Esportives

Cover Teg està situada a Barcelona província, i s’ha especialitzat en el disseny, construcció i posada en servei d’instal·lacions esportives, com ara  pistes de tennis, pistes d’atletisme i especialment pistes de pàdel.  Cover Teg s’ha creat amb l’objectiu de satisfer les expectatives més altes dels clients que busquen solucions, adaptades a les seves necessitats. L’equip de Cover Teg té més de 25 anys d’experiència en el desenvolupament i la millora de materials i sistemes. Oferim un servei de consultoria per a empreses, adaptat a la inversió que decideixi el client. A més a més, aconsellem que en qualsevol altre aspecte del seu projecte.

Gràcies als sistemes modulars: Cover-Teg 6 per fitnes, al Cover-Teg 10 per pàdel, i al Cover-Teg 18 per tenis;  hem pogut desenvolupar una estratègia d’exportació que és ha permès entrar en projectes internacionals.

cover·TEG today
new whatsapp  0034 699 885 949

new whatsapp 0034 699 885 949

 
Coberta per pistes de padel panoràmiques

Coberta per pistes de padel panoràmiques

 
Marquesina Modular Futbol

Marquesina Modular Futbol

60 metros de marquesina Covertegsport    
 
covertegkit corbat

covertegkit corbat

CoverTEG kit, coberta corbada per magatzem industrial construït en 48 hores
 
CoverTEG  World Padel Tour

CoverTEG World Padel Tour

https://youtu.be/fQEWmH0t3Mc Cover-TEG cobreix les 4 pistes de pàdel + 1 central de la seu del World Padel Tour d’Andorra, al Club de Tenis Santa coloma, Principadel Coberta Padel  
 
Cover-TEG Sport

Cover-TEG Sport

http://youtu.be/Khvy0azp-OU Nuscat Systems ha creat i homologat, el Cover-TEG Sport. Una coberta que pot estar instal·lat en 1 setmana, i no necessita cimentació. Ideal per esports al aire lliure, com: boccia, tennis, pàdel, basquet, futbol etc                       watch?v=Cq6SpxdkNZ0&feature=youtube_gdata
 
Cover-TEG,   els més petits també volen ombra

Cover-TEG, els més petits també volen ombra

Cover-TEG assegura una bona ombra, protecció per la pluja, el vent, el sol i la neu, per els patis de les escoles, mantenint la sensació d’esport a l’aire lliure sense grans obres i amb un impacte visual agradable.
 
Coberta a 2 aigües per zones d’alta càrrega de neu

Coberta a 2 aigües per zones d’alta càrrega de neu

Cover-TEG dissenya, calcula, fabrica i monta la primera coberta per pista esportiva a 2 aigües al 15%, situada a 1200m sobre el nivel del mar. Soportant vents de més de 100km/h, i més de 150kg/m2 de càrrega de neu. Per construïr aquesta coberta, abans varem haver de desmuntar una estructura d’alumini...  

 
Cover-TEG amb la Gimnàstica Artística

Cover-TEG amb la Gimnàstica Artística

Cover-TEG passa a ser un dels patrocinadors principals del Club Gimnàs Molins de Rei, i acompanyarà a les seves Gimnastes en totes les compecions i esdeveniments.  
 
Crossfit al Metropolitan, Crossmet TRX

Crossfit al Metropolitan, Crossmet TRX

Ja estan en marca les insta.lacions innovadores que Cover-TEG i Metropolitan Galileo han desenvolupat per poder practicar Crossfit TRX https://youtu.be/8GEC5D6ux0Q    
 
Projecte solidari, Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès

Projecte solidari, Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès

Després de 3 anys buscant finançament, hem pogut muntar un Cover-TEG per a que els esportistes de la Fundació l’Espiga de Vilafranca puguin practicar la Boccia sense patir les inclemències del temps. Moltes gràcies a tots els implicats i al micromessenatge de  Nuscat Systems i Ingalsa.
 
Nova zona esportiva a Organyà

Nova zona esportiva a Organyà

Hem dissenyat, calculat, fabricat i muntat la coberta de la nova zona esportiva d’Organyà. 550 m2 al 10% i a 8m. d’alçada,  recorberts amb geotextil sota coberta per evitar la condensació.
 
GRANDVALIRA a 200km/h

GRANDVALIRA a 200km/h

Cover-TEG dissenya i construeix una torre de 10 metres amb una rampa de 25 metres per el Campionat del Mon de KL a la pista  Riberal de Pas de la Casa-Grau Roig http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/324/La-nova-torre-del-quilometre-llancat/video/5433591/# http://www.andorradifusio.ad/noticies/installada-pista-riberal-lestructura-artificial-competicions-de-km-llancat http://andorradifusio.ad/noticies/estructura-de-10-metres-pista-riberal-arribar-als-200-kmh#.U5CvvWytkWM.twitter http://www.lugaresdenieve.com/?q=es%2Fnoticia%2Fla-pista-riberal-de-grau-roig-grandvalira-se-quiere-poner-200-km-h http://www.diaridelaneu.cat/article/15547/la-pista-kl-de-grandvalira-es-vol-posar-a-200-kmh      
 
Marquesina per coches o motos

Marquesina per coches o motos

Primera marquesina modular, sense Cimentació i amb llums de Led integrats als nusus
 
Més de 700m2 en un contenidor de 12 peus, 1500 milles marítimes i a muntar

Més de 700m2 en un contenidor de 12 peus, 1500 milles marítimes i a muntar

Després de carregar 710m2 en un contenidor de 40 peus, podem dir que 1000 m2 també hi caben. Ara sí,  des de Molins de Rei (BCN) al Mon !!!  
 
Sobrevolant Martorell amb Cover-TEG

Sobrevolant Martorell amb Cover-TEG

https://www.youtube.com/watch?v=cnkZwzEsrXs
 
Cover-TEG KIT

Cover-TEG KIT

Grand Iron Works : Ara mateix el Cover Teg pot cobrir llums de 30 metres de llum,  amb una càrrega d’us de 200 kg/ m2.  watch?v=lUzpNnbr6EE Ideal per zones de dificil acces, forjats mitjos  o construcció de naus industrials.   Nuscat Systems ha ampliat el catàleg d el Cover TEG.  Mitjançant...  

 
COVER-TEG CHAMP

COVER-TEG CHAMP

Ja no hi ha excusa per deixar res al aire lliure. Cover-TEG CHAMP és una coberta modular, 100% industrialitzada, que permet cobrir llums de fins a 30m. Fàcil de muntar i si cal desmuntar, no necessita cimentació ni grans mitjans d’elevació. Un “meccano” que permet cobrir el que vulgui i on...  

 
Cover-TEG en números

Cover-TEG en números

  Dades en les que l’equip de Cover-TEG ha participat aplicant aquesta tecnologia.
 
Projectes solidaris

Projectes solidaris

Nuscat Systems és soci de la Çreu Roja i col·laborador de la ONG Globalhumanitaria; per  ajudar-los a desenvolupar projectes escolars i hospitalaris, en zones subdesenvolupades.